function custom_excerpt_length( $length ) { return 20; } add_filter( 'excerpt_length', 'custom_excerpt_length', 999 );

Järnvägsfrukost

Välkommen till vår omtyckta Järnvägsfrukost! Den här gången får vi besök av Nässjöakademin som kommer visa upp en ny satsning inom VR-teknik för övning i växling och säkerhet på bangård. Dessutom informerar de om nya spännande järnvägsutbildningar!
 

Målgrupp

Alla som har ett intresse av att hålla sig uppdaterad och vill mingla med branschkollegor under trevliga former.
 

Datum, tid och plats

Datum: 31 maj 2024
Tid: Klockan 08.00 – 09.40
Plats: Hotell Högland, Nässjö
 

Agenda

08.00-08.30 Frukost & mingel.

08.30-08.40 Hans-Inge Almgren informerar om Nordic Infracenters nuvarande och kommande aktiviteter.

08.40-08.50 Vad är på gång inom järnvägsutbildningar i Nässjö? Nässjö Akademin informerar om nya spännande utbildningar inom järnvägsbranschen.

08.50-09.10 Nässjö Akademins växlingsövning med VR teknik. Nässjö Akademin berättar om utvecklingen av en unik möjlighet att använda VR teknik för att öva växling och säkerhet på bangård. Denna övningsmöjlighet är framtagen i samarbete med Solberga Station och studerande på Nackademins YH-utbildning VR-utvecklare.

09.10-09.40 Testa själv! Fortsatt mingel och möjligheter för de som önskar att själva få testa övningsmöjligheterna med VR tekniken

 

Kostnad

Kostnadsfritt
 

Anmälan

Anmälan öppnar snart…
 

Deltagarlista

Nyfiken på vilka som har anmält sig till träffen? Snart publicerar vi deltagarlistan här!
 

Se frukosten i efterhand

Frukosten och dess föredrag kan ses i efterhand på vår webbplats. Så fort vi publicerar föredragen, skickar vi ut en länk i vårt nyhetsmejl. Se till att du prenumererar på våra mejlutskick så du inte missar denna möjlighet!

 

Prenumerera på vårt utskick!

Vill du vara först med att läsa våra nyheter eller få reda på nya event som vi arrangerar? Isåfall ska du prenumerera på vårt mejlutskick! Om du skulle ångra dig, kan du när som helst välja att avregistrera dig.